Zomer

Berghotel AXX en Berwang bieden in de zomer een groot scala aan activiteiten aan. In de zomer kunt U onder andere kletteren, wandelen, zwemmen, abseilen, canyoning, fietsen, mountainbiken( verkozen tot beste gebied in Oostenrijk), midgetgolfen, monsterroller, tennissen, paardrijden of golfen op de 9 holes baan in Ehrwald. Berwang beschikt over een verwarmd zwembad en gasten van Axx hebben gratis toegang!. 

Een bezoek aan de Zugspitze is zeker de moeite waard en het adembenemende uitizcht zal U dan ook zeker bij blijven! Aan te bevelen zijn ook de uitstapjes naar Schloss Neuschwanstein, de Linderhof, de Streichel zoo, Area 47, Alpine Coaster en de Hängebrücke in Holzgau. WIlt u graag weten wat voor leuke uitstapjes hier nog meer zijn? Onze infomap die U hier onder in een link vindt vertelt U voor jong of oud, sportief of cultuurliefhebber wat er allemaal te vinden is in de omgeving!

Ook in het voor- en na seizoen worden regelmatig berwandeltoeren aangeboden, onder begeleiding van onze eigen ''Bergwanderführer''.

Van Mei tot Oktober staan wij graag voor U klaar om U advies te geven. 

Aanbiedingen Groepen en Specials altijd op aanvraag!

Tot ziens in Tirol!